Başvurular

BİM Personel, Eleman Alımı İlanı Yayımlandı! 2022

BİM Personel, Eleman Alımı İlanı Yayımlandı! 2022, iş başvuru bölümüzde BİM Personel, Eleman Alımı İlanı Yayımlandı! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. BİM Personel, Eleman Alımı İlanı Yayımlandı! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

BİM Personel, Eleman Alımı İlanı Yayımlandı!

Birleşik Mağazalar A.Ş. yani bilinen kısa adıyla BİM, 1995 senesinde kurulmuş indirim mağazacılığı yapan bir market zinciridir. Kurulmuş olduğu günden bu yana her sene daimi büyümesini sürdürmüş ve 2022 yılına girdiğimizde ülkemizin ciro ve mağaza sayısı yönünden en büyük perakende kuruluşu olmayı başarmıştır. 2022 senesinde 30 binden fazla çalışan sayısına ve 5230 mağaza sayısına ulaşan BİM, bu mağazalara yenilerini katmak ve büyüme sayılarını yükseltmek için çalışmalarına sürdürmekte. BİM büyüme hedefleri ışığında 2022 senesinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapacağını açıkladı. BİM güncel iş ilanları, iş başvurusu formu ve alım yapılacak kadrolar ile alakalı geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Birleşik Mağazalar A.Ş İş İlanları 2022
  • BİM İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Birleşik Mağazalar A.Ş İş İlanları 2022

BİM iş ilanları kapsamı içinde çok sayıda personeli istihdam edecek. En son yayınlanmış iş ilanlarında kasiyer, kasap, manav, mağaza elemanı, engelli işçi alımı, stok ve sipariş yönetim sorumlusu, gıda mühendisi ve gıda teknikeri, sistem destek uzmanı, depo elemanı, güvenlik görevlisi,  şoför gibi çok sayısı kadro ve pozisyona personel alımı gerçekleştirileceği altı çizildi. BİM iş ilanlarında ilkokul mezunu, lise mezunu veya yükseköğretim kurumu yani üniversite mezunu adaylar için kadrolar bulunmaktadır. Bu adaylar anlaşmali yahut geçici olarak istihdam edileceklerdir.

Ülkemizin en bi hayli hızlı büyüyen perakende zinciri olan BİM bu başarısını kadrosuna katmış olduğu çalışanlarına borçludur. BİM insan kaynakları aracılığıyla yapılan bilgilendirmede yapılacak olan eleman alımı için tüm özel şartların yanında mülakat aşamasında adaylardan güler yüzlü bireyleri kadroya almak için çaba söylediklerini belirtmiş ve alınacak olan personellerin büyük bir aileye geldikleri hatırlatılmaktadır. Aşağıda en fazla alımı yapılan kasiyer, güvenlik görevlisi, kasap manav gibi pozisyonlar için başvuru şartları bulunmaktadır. Adayların ilanlara iş başvurusu yapmadan önce başvuru şartlarını geniş bir şekilde bir biçimde incelemeleri gerekmektedir.

BİM Kasiyer, Kasap, Manav, Şarkütör Alımı İçin Başvuru Şartları

  • En az lise mezunu,
  • Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen,
  • İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın,
  • Dinamik, prezantabl, ikna kabiliyeti kuvvetli,
  • Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip, motivasyonu yüksek,
  • Ekip ile birlikte mağazanın satış hedeflerini gerçekleştirecek,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, adaylar iş başvurusu yapabilmektedirler.

BİM Depo Elemanı Alımı İçin Başvuru Şartları

  • En az ilköğretim mezunu
  • 18-35 yaş aralığında,
  • Depo içinde düzeni sağlayabilecek,
  • Sevk edilecek ürünlerin hazırlanması ve araca yüklemesini yapabilecek,
  • Ürün taşınmasına engel teşkil edecek bedensel şikayetleri bulunmayan,
  • Takım çalışmasına yatkın ve iletişimi kuvvetli,
  • Yoğun iş temposunda çalışabilecek,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, adaylar iş başvurusu yapabilmektedirler.

BİM İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yukarıda vermiş olduğumuz başvuru şartları yalnızca en fazla eleman alımı yapılan kadrolar içindir. Diğer başvuru şartlarına ve açık iş ilanlarına vermiş olduğumuz bağlantıdan varabilirsiniz. BİM personel alımı şu an için İstanbul, Amasya, Çankırı, Bursa, Bolu, Zonguldak, Hatay, Yalova, Bingöl, Bitlis, Antalya, Burdur, Çanakkale, Ankara, Edirne, Isparta, Artvin, Giresun, Kayseri, Nevşehir, Afyon, İzmir, Aydın, Sivas illeri için yayınlanmış olsa da yıl içinde aktif olarak hizmet verdiği 81 il için de eleman alımı ilanları yayına girecektır. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile rahatlıkla iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Akabinde insan kaynakları departmanı başvurunuzu geniş bir şekilde olarak inceleyecek ve başvurusu olumlu yanıtlanan adaylar iş görüşmesi için çağıracaktır. Bim iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

BİM İş Başvurusu Formu İçin Hemen TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu