Bilgi Arşivi

Wtf Ne Demek?, Wtf Anlamı Nedir? 2021

Wtf Ne Demek?, Wtf Anlamı Nedir?, bilgi sitemizde Wtf Ne Demek?, Wtf Anlamı Nedir? başlığı altında bilgi paylaştık. Wtf Ne Demek?, Wtf Anlamı Nedir? ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

Wtf Ne Demek?, Wtf Anlamı Nedir?

Wtf-Anlamı-Nedir

Günümüzde artık son haftalarda konuşma, gülüşme ve üsluplar değişmektedir. Peki, wtf nedir ve wtf açılımı nasıl olmaktadır? Şimdi sizlerle tüm bunların ayrıntılarını paylaşalım. Daha çok sosyal platformda gençler aracılığıyla kullanılma olan wtf nin açılımı şeklini aşağıda bulacaksınızdır.

Wtf Nedir?

Öncelikle wtf ne demektir soruna bir açıklık getirelim. Teknolojinin ilerlemesiyle sosyal platformda da sürekli olarak bir şeyler değişmektedir. Bunlardan biride özellikle gençler içinde kullanılan Wtf ifadesidir. Wtf anlamı kesinlikle Türkçe bir kelime değildir. Hatta kelime dahi demek yanlış bir tabir olacaktır. Wtf ne anlama gelir diye incelediğimizde İngilizcede 3 farklı kelimenin meydana gelmesiyle bir anlam ifade etmektedir. Özellikle genç kitle bi hayli bu kelimeyi tercih ederek birbirleriyle anlaşmaktadır. Lakin bazı insanla bu ifadeyle karşı karşıya geldiğında ne yazık ki ki bunun anlamını bilmemektedir.

Wtf Nerede Kullanılır?

wtf ne anlamama geldiğini öğrendiğimize göre ilk kez şunu da belirtmeliyiz. Wtf kesinlikle her konumda kullanılabilecek bir ifade değildir. Kullanırken ilk kez dikkatli olunmalı bunun bunun yanında içtenyetine güvendiğiniz bireyler içinde kullanılmalıdır. Çünkü ifadenin anlamı yanlış anlaşılmaya bi hayli müsait bir kelimedir. Aynı zamanda karşı taraf için kırıcı da olabilirsiniz. Wtf açılımı, What, The, Fuck sözcüklerinin birleşmesiyle ortaya çıkmaktadır. Türkçe bir anlam olarak kelime halinde bir mantığı yoktur.

Lakin insanlar bunu;

  • Yok artık
  • da ney
  • Lanet olsun
  • Bu da ney böyle

Tarzında ifadeleri belirtmek için kısaca genç kitle WTF ifadesini kullanmaktadır. Hatta bunun önünde ünlüm işaretini kullanmanın gerektiği yanlış bir söylem olmayacaktır.

Wtf Ne Gibi Anlamlar Taşır?

Yukarıda söz ettiğimiz gibi Wtf her konumda rahatlıkla kullanılabilecek bir ifade değildir. Hatta kullanmanızı gerektirecek de bir ifade değil desek yanlış sayılmaz. Lakin arada bir olağanüstü durumlarda yahut anlık şaşırma, hatta anlaşılmayan durumlarda da kullanmak için gayet yerinde bir ifadedir. Günümüzde Wtf ifadesi o kadar çok yaygın bir duruma geldi ki, insanlar bu ifadenin kabalığının farkında olmayarak artık daha çok şaka anlamında kullanmaktadırlar. Bundan dolayı insanlar konuma artık dikkat etmeksizin rahatlıkla bu ifadeyi kullanmaktadırlar. Umarız yardımcı olabilmişizdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu