Başvurular

Yapı Kredi Bankası İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021

Yapı Kredi Bankası İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021, iş başvurusu bölümünde Yapı Kredi Bankası İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Yapı Kredi Bankası İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Yapı Kredi Bankası İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021

Yapı Kredi Bankası Hakkında:

Türkiye finans sektörünün iki kuvvetli ve köklü kurumu olan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Koçbank A.Ş.’nin güçlerini, tecrübelerini ve kaynaklarını bir araya getirerek.

Daha iyisini sunmak için yarattığı birliktelikle yeni oluşumunu 2006 senesinde tamamlayan Yapı Kredi, bugün her iki kurumun tarihini ve ortak değerlerini içeren bir finans devi haline gelmiştir.

Yapı Kredi, eğitim, çevre, kültür ve sanat projeleri başta olmak üzere topluma fayda sağlayacak Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerine maddi ve gönüllü insan kaynağı desteği vererek, içinde yaşadığı toplumun sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmasında üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için çalışmaktadır.

Yapı Kredi’nin sektördeki öncü yeri ve deneyimine, Koç Holding’in tecrübesi ve UniCredit’in ülkeler arası kültürünün eklenmesiyle şekillenen Yapı Kredi Ailesi, değişime ve gelişime açık, enerjik ve sosyal sorumluluklarının bilincinde çalışanlarıyla Türkiye’nin her noktasına sınırsız hizmet anlayışını taşıyor.

Kariyer:

Yapı Kredi’de öğrenciler, yeni mezunlar ve işinde uzman çalışanlar için bir çok fırsat var. Üniversite 3. ve 4.sınıf öğrencisiyseniz Digitalent Genç Yetenek Programı’na katılıp daha üniversite saatleri civarındayken muhteşem bir takım içinde yer alarak eksiksiz bir profesyonel hayat deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yıl boyu sürecek eğitim ve etkinliklerle gelişimine yatırım yapacaksın. Türkiye’nin dijital bankasının bir parçası olmayı en iyi biçimde deneyimlemen için bir çok etkinlik seni bekliyor.

İşte kapsam:

Rakiplerinden farklılaşmanı sağlayacak Türkiye’nin ve dünyanın en saygın kurumları aracılığıyla verilen eğitim ve seminerler,

Stratejik birimlerdeki mühim pozisyonlara sahip bireylerle tanışacağın ve network kuracağın etkinlikler,

Bankacılık sektörünü sana bambaşka bir açıdan gösterecek atölyeler,

İşin uzman kişilerından kendi farkındalığını geliştirmeyi öğreneceğin eğitimler,

Kariyer yapmak istediğin alanları keşfetmen ve yakında zamandan tanıman için part- time staj olanağı,

Aklındaki soruları yanıtlaman ve kendini keşfedebilmen için bir Yapı Krediliden mentorluk desteği,

Kendi ekibini kurarak geliştireceğin proje ile fikirlerinle bankacılığa yön verme şansı ve birinci gruba sürpriz bir ödül!

Staj Programı(Yaz Stajı): 

Yaz stajı programımızın başvuruları Mart ayında alınmaktadır. Ağırlıklı olarak üniversitelerin 2. ve 3. sınıf öğrencilerine yöneliktir.

Hem genel müdürlük lokasyonlarımıza hem şubelerimize stajyer alımı gerçekleşmektedir. İlan açıklamasunu Facebook ve Twitter hesaplarımızdan ve Linkedin ilanlarımızdan takip edebilirsiniz.

Digitalent Yetenek Programı: 

Digitalent Yetenek programımızın başvuruları Ekim ayında alınmaktadır. Üniversite 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerine yöneliktir. İlan açıklamasunu Facebook ve Twitter hesaplarımızdan ve Linkedin ilanlarımızdan takip edebilirsiniz.

Management Trainee: 

Management Trainee programımızın başvuruları Şubat ve Kasım aylarında alınmaktadır. Üniversite son sınıf ve yeni mezun öğrencilerine yöneliktir. İlan açıklamasunu Facebook ve Twitter hesaplarımızdan ve Linkedin ilanlarımızdan takip edebilirsiniz.

Müfettiş Yardımcılığı: 

Müfettiş Yardımcılığı programımızın başvuruları Şubat-Mart zamanında alınmaktadır. Üniversite son sınıf ve yeni mezun öğrencilerine yöneliktir. İlan açıklamasunu Facebook ve Twitter hesaplarımızdan ve Linkedin ilanlarımızdan takip edebilirsiniz.

Diğer Münferit İşe Alımlar: 

İhtiyaç duyulan pozisyonlara Linkedin ve Kariyer.net üzerinden başvuru alınmaktadır.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Satış Stajyeri 2022 Ankara, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul(Avr.), İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kahramanmaraş, Tekirdağ, İstanbul(Asya) Başvur
Yapı Kredi Yatırım IT Risk ve Uyum Uzmanı İstanbul Avr. Beşiktaş Başvur
Yk Leasing İnsan Kaynakları Stajyeri İstanbul Avr. Beşiktaş Başvur
Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi/Yönetmeni İstanbul Avr. Beşiktaş Başvur
Elektrik Teknisyeni Kocaeli Gebze Başvur
Yapı Kredi Invest / Yardımcı İş Analisti İstanbul Avr. Beşiktaş Başvur
Yapı Kredi Invest / Yardımcı Yazılım Mühendisi İstanbul Avr. Beşiktaş Başvur
İç İletişim Stajyeri İstanbul Avr. Başvur
Yapılandırılmış Finansman Tahsis Uzmanı İstanbul Avr. Başvur
Diğer Bankacılık Sektörü İlanları İçin Tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu