Başvurular

Yargıtay iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Yargıtay iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Yargıtay iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Yargıtay iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Yargıtay iş ilanları ve iş başvurusu

Yargıtay, ülkemizde bulunan altı yüksek yargı organından biridir. Yargıtay adli mahkemelerce verilmiş olan kararların temyizine bakan yüksek mahkemedir. 1868 senesinde kurulmuş olan Yargıtay, 100 seneyi aşkın bir geçmişe sahiptir. 2011’de Yargıtay’ın daire sayısı 32’den 38’e, üye sayısı 250’den 387’ye çıkarıldı. Daha sonra ise daire sayısı 38’den 46’ya üye sayısı ise 387’den 516’ya çıkarıldı. 2022 senesinde üye sayısı 310’a düşürülmüş olup daire sayısı 45’tir. Yargıtay bünyesinde aşağıda bulunan birimler bulunmaktadır.

  • Ceza Genel Kurulu ve Hukuk Genel Kurulu
  • Ceza Daireleri Başkanlar Kurulu ve Hukuk Daireleri Başkanlar Kurulu
  • Hukuk ve Ceza Daireleri
  • Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı
  • Yargıtay büro ve idari birimleri
  • Yargıtay Başkanlığı Güncel İş İlanları 2022
  • Yargıtay Başkanlığı İş Başvurusu 2022

Yargıtay Başkanlığı Güncel İş İlanları 2022

Her sene Yargıtay Başkanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere çok sayıda personel alımı, memur alımı, işçi alımı ve eleman alımı gerçekleştirilmektedir. Özellikle zabıt katibi alımı, güvenlik görevlisi alımı, şoför alımı, elektrikçi alımı, çözümleyici alımı, tesisatçı alımı, marangoz alımı, teknisyen alımı, hizmetli alımı gibi çok sayıda eleman alımı ve personel alımı gerçekleştiriliyor. Yargıtay bünyesinde verilmiş olan tüm iş ilanlarına www.devlette.com adresimiz üzerinden gözlemleyebilirsiniz. Aşağıda bu iş ilanları bulunmaktadır. Her ilanın başvuru formu, başvuru şekli, başvuru şartları ve başvuru tarihleri değişiklik göstermektedir. İlanlar tarihsel olarak yeniden eskiye göre sıralanmıştır.

  • Yargıtay Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Yargıtay Zabıt Katibi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Yargıtay Şoför Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Yargıtay Başkanlığı İş Başvurusu 2022

Yargıtay Başkanlığı aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde yayınlanmaktadır. Bu ilanları takip etmek, ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgileri görmek ve ilanlara anında iş başvurusu yapmanız için sosyal ağlardan bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. İlanlar yayına girdiği anda ilanlara dair tüm açıklamaları siz kıymetli okurlarımız ile sunacağız. Yargıtay iş başvurusu ve güncel iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER YARGITAY İŞ İLANLARI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, yargıtay iş ilanları hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan yargıtay iş ilanları açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu