İnternet

101 Okey Plus Bedava ÇİP Kazanma Hilesi 2021

101 Okey Plus Bedava ÇİP Kazanma Hilesi 2021, başvurular bölümümüzde 101 Okey Plus Bedava ÇİP Kazanma Hilesi 2021 ile alakalı bilgiler sunduk.. 101 Okey Plus Bedava ÇİP Kazanma Hilesi 2021 ile alakalı tüm detaylar makalemizde..

Başlıklar

101 Okey Plus Bedava ÇİP Kazanma Hilesi 2021

101 Okey Plus bedava çip kazanma hilesi, zynga. 101 okey plus bedava çip 2021, 101 Okey Plus Çip Hilesi 2021, zynga. 101 okey plus bedava çip hilesi, zynga. 101 okey plus bedava çip link, 101 okey ücretsiz çip, 101 Okey Plus Bedava Çip aracı, 101 okey plus çip hilesi 2021 mobil, 101 okey.win hilesi gibi sürekli olarak araştırılan konuları makalemizde bulacaksınızdır.

101 Okey Plus Bedava ÇİP Kazanma Hilesi 2021

101 Okey Plus çip hilesi, büyük bir kesimin favori oyunlarından birisi olan 101 Okey Plus bağımlılarının en son üzerinde araştırma konular içinde yer alıyor. Bizde siz değerli okurlarımız için bilgisayardan ve mobilden 101 okey plus bedava çip kazanma hilesi nasıl yapılır konu alıyoruz. 101 Okey Plus çip hilesi, 101 Okey Plus bilgisayardan giriş, 101 Okey Plus mobil cihazlardan, telefonlardan ve tabletlerden hile kazanma gibi bir çok konu araştırılıyor. Biz de siz değerli okurlarımız için 101 Okey Plus oyuncularına hile konusuna yardımcı olmak maksadıyla kapsamlı bir biçimde çip kazanma yazısı paylaşmak istedik.

101 Okey Plus Bedava Çip Hilesi

101 Okey Plus oynarken eğlencenizin yetersiz çip ile kesintiye uğramasından rahatsızsanız, kısa süre sonra sizlerle paylaşacağımız 101 Okey Plus çip hilesi yöntemini deneyebilirsiniz. Bu yöntem, Android sistemi ile telefonlarında yahut tabletlerinde 101 Okey plus oynayanlar için dizayn edilmiştır. Bu yöntemi uygulamak için tek yapmanız gereken cihazınızı köklendirmek ve GameGuardian APK uygulamasını telefonunuza yahut tabletinize indirmek.

101 Okey Plus çip hilesi nasıl yapılır? Sonraki adımda, Game Guardian uygulamasını açmak ve “Uygulama seç” bölümüne girildiğinde açılan pencerede 101 Okey Plus oyununu seçilir. Seçildikten sonra oyunumuzun açılış ekranı gelecektir. Burada sahip olduğunuz çip sayısını gözlemleyebilirsiniz.

Ardından, uygulamanın bir büyüteç simgesiyle gösterilen arama bölümüne girip “Bilinen” seçeneğini seçmemiz gerekiyor. Açılan ekranda çip tutarınızı değer bölümüne doğru girdikten sonra “Dword” yazıp ve arama yapıyoruz. Görünen listeden hepsini seçip her şeyi düzenle diyoruz ve değer bölümüne istediğimiz çip miktarını giriyoruz. Artık sonsuz çipinizin tadını çıkarabilirsiniz. 101 okey plus hilesi böylece başarıyla gerçekleşti.

101 Okey Plus Bedava ÇİP Kazanma Hilesi 2021
101 Okey Plus Bedava ÇİP Kazanma Hilesi 2021

101 Okey Plus Hile Mobil 2021

101 Okey Plus hileleri Mobil cihazlardan kazanma taktiklerini öğrenmek isteyenler artık vereceğimiz enteresan yöntemi tercih ederek 101 Okey Plus çip hilesini mobil için uygulayabilirler; Telefonlardan ve tabletlerden istedikleri kadar oyun kazanabilirler. Ayrıca bu yöntemi kullanmak için herhangi bir uygulama yahut program indirmeye gerekte yoktur. Bu yöntemi uygulamak için, her zaman olduğu gibi önce herhangi bir oyuna girmelisiniz. Oyuna girdikten sonra hemen armağan göndermek için bölüme gitmelisiniz. Oyun geri sayımı bittikten hemen sonra bu işleme başlamanız çok mühim.

BENZER YAZI: PUBG Mobile Hile 2021 Telefondan PUBG Hileleri (GÜNCEL)

Hediye gönderme bölümünden rastgele birbirinize yiyecek, içecek, çiçek vb. gönderebilirsiniz. (bir armağan seçip göndermelisin) Bu armağan gönderme sürecini olabildiğince hızlı tekrar etmelisiniz. Bu taktiği yaptıktan sonra elinizin harika hissettiğini ve zahmetsizce kazandığınızı ve elinizin kolay bir şekilde bittiğini göreceksiniz. 101 okey plus hile mobil cihazlarda nasıl çalıştığı bu kadar kolay bir biçimde işliyor. 101 okey plus, sürekli olarak güncellenen bir oyundur. Bundan dolayı 101 okey plus çip hilesinin belirli bir zamansi mevcuttur. Bu fırsatlardan yararlanmak için bi hayli hızlı olmanızda yarar var.

101 Okey Plus Çip Hile Bilgisayar 2021

Normalde yalnızca tablet yahut telefon gibi mobil cihazlarda yahut Facebook üzerinden oynamaya uygun olan 101 Okey Plus oyununu beğendiyseniz ve bu eğlenceyi bilgisayarınızda sürdürmek istiyorsanız 101 Okey plus hile yöntemini deneyebilirsiniz. Bir bilgisayar tercih ederek giriş yapmanız gerekir.

Bu yöntem, bir bilgisayarda bir çok mobil oyun oynama olanağı sunan BlueStack platformunu kullanmaktan ibarettir. Bu platformdan 101 Okey Plus indirmek için önce BlueStack uygulamasını bilgisayarınıza indirmelisiniz. İndirmek için buraya tıklayınız.

Ardından arama kısmına 101 Okey Plus yazmanız ve enter tuşuna basmanız gerekir. Açılan listede ilk sırada bulunan 101 Okey Plus’a tıklayarak indirme sayfasına ulaşabilirsiniz. İndirme sayfası, Google Play Store’daki ile aynı görünümde açılacaktır. 101 Okey Plus oyununu buradan indirdikten sonra, “Open” yahut “Aç” yazan düğmeye basmanız yeterli. 101 Okey Plus hilesi bilgisayarla 101 Okey Plus açma işlemi işte bu kadar kolay.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu