Başvurular

Yazaki İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Yazaki İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Yazaki İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Yazaki İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Yazaki İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Yazaki Corporation Hakkında:

Kablo demetleri, aletler ve konektörler ve terminaller gibi bileşenlere odaklanan küresel bir otomotiv parça tedarikçisidir. Şirketin menşei ve merkezi Japonya’dadır, fakat 2011’de çalışanlarının kabaca% 90’ı anavatan dışındaydı.

Yazaki 2015 senesinde Automotive News sektör dergisinde 13. sırada yer alarak dünya çapındaki en büyük otomotiv tedarikçileri içinde bulunmaktadır.

Şirketin ürün yelpazesi, elektrik kabloları, sayaç ve otomobil aletleri, gaz ekipmanları, klima ve güneş enerjili sistemler içerir. İlk kademe tedarikçi olarak Yazaki, ağırlıklı olarak otomobil üreticilerine ve daha az ölçüde elektrik enerjisi, gaz ve genel inşaat şirketlerine satış yapmaktadır. Yazaki, en fazla ABD patenti alan ilk 100 şirket içindedır.

Yazaki Grubu’nun şirket merkezi Mita-Kokusai Binasında  bulunur. Mita içinde, Minato , Tokyo , Japonya . Ana Ar-Ge merkezi ve Dünya Genel Merkezi , Shizuoka vilayeti Susono’daki Y-şehir kompleksi içinde bulunmaktadır. Şirketin Avrupa genel merkezi Köln , Almanya’da ve Kuzey Amerika genel merkezi Canton , Michigan , Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunmaktadır.

Açık pozisyonlar:

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Engelli Üretim Operatörü Bursa(Gemlik) Başvur
Envanter Analisti ve SAP Anahtar Kullanıcısı İstanbul(Asya) Başvur
Müşteri Hizmetleri Uzmanı İstanbul(Asya) Başvur
Sürekli İyileştirme Uzmanı İstanbul(Asya) Başvur
Malzeme Planlama Mühendisi Sakarya(Akyazı) Başvur
Üretim Planlama Mühendisi Sakarya(Akyazı) Başvur
Fabrika denetleyicisi Sakarya(Akyazı) Başvur
İthalat Uzmanı – Karayolu Taşımacılığı İstanbul(Asya) Başvur
Üretim Operatörü Sakarya Başvur
Bütçe Planlama ve Fiyatlandırma Mühendisi Bursa Başvur
Malzeme Planlama Mühendisi Sakarya Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu