Başvurular

Yeni Rakı iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Yeni Rakı iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Yeni Rakı iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Yeni Rakı iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Yeni Rakı iş ilanları ve iş başvurusu

Yeni Rakı, Mey İçki Sanayi ve Tic. A.Ş. aracılığıyla üretilmekte olan bir rakı markasıdır. Yeni Rakı grubu, Yeni Rakı, Yeni Seri ve Ala olmak üzere üç alt markadan buluşmaktedir. Tadını farklı üzüm karışımından almakta olan Yeni Rakı 1944 senesinden bu yana üretilmeye sürdürmektedir. Üretiminde yalnızca Batı Anadolu’da yetişen anasonlar kullanılır. Yeni Rakı fabrikaları ve sevkiyat ağına faaliyetlerini sürdürebilmek adına çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Yeni Rakı aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Yeni Rakı İş İlanları 2022
  • Yeni Rakı İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yeni Rakı İş İlanları 2022

Yeni Rakı üretimini Tekirdağ ve Nevşehir illerimizde bulunan içki fabrikalarında gerçekleştirmektedir. Üretilmeye başladığı günden bugüne ülkemizde en fazla tüketimi yapılan rakı markası olmayı başarmıştır. Bu başarısını sürdürmek isteyen Yeni Rakı, bu bağlamda çalışmalarını sürdürirken çeşitli zamanlarda de bünyesine personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Yeni Rakı aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; ürün geliştirme mühendisi, gıda mühendisi, iş makineleri operatörü, CNC operatörü, şoför, vasıfsız fabrika işçisi, engelli personel, bölge satış sorumlusu gibi kadro ve pozisyonlar yer alıyor. İş ilanlarına ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adaylar iş başvurusu yapabileceklerdir. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Yeni Rakı İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yeni Rakı bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız başvurularını Mey İçki bünyesine yapmalıdırlar. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla başvurularınızı bi hayli kolay bir biçimde uygulayabilirsiniz. Akabinde kurumun insan kaynakları ilanınızı değerlendirecek ve başvurusu olumlu yanıtlanan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu makalemizde Yeni Rakı iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Yeni Rakı İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER YENİ RAKI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, yeni rakı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan yeni rakı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu