Başvurular

Yenişehir Belediyesi 3 işçi alımı yapıyor 2022

Yenişehir Belediyesi 3 işçi alımı yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Yenişehir Belediyesi 3 işçi alımı yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Yenişehir Belediyesi 3 işçi alımı yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Yenişehir Belediyesi 3 işçi alımı yapıyor

Diyarbakır ilimizde yer almakta olan Yenişehir Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Yenişehir Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde 3 işçi alımı yapacaktır. İlana başvuru yapacak adayların 18 yaşından büyük olmaları ve adli sicil kaydının bulunmaması gerekmektedir. Adaylarda aranan diğer başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamındadır.

Yenişehir Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2019

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana gün içinde herhangi bir başvuru yapabilirler. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi), geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurum ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda verilmiştir.

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
  • Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak
  • 18 yaşını bitirmiş olmak
  • Adli sicil kaydı bulunmamak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak

Başvuru sırasında adaylardan talep edilen belgeler aşağıda bulunmaktadır.

  • Başvuru dilekçesi
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Adli sicil belgesi
  • Diploma fotokopisi
  • Çalışmasına engel olmadığına dair sağlık raporu ( aile hekimi. )
  • Askerlik durum belgesi
  • Ehliyet ve SRC Belgesi (varsa)

Başvuru adresi : Fabrika Mahallesi 763 Sokak No:3 21100 Yenişehir / Diyarbakır

İrtibat Kişisi : Serap Fincan

Telefon : 0412 228 96 54

Bu makalemizde Yenişehir Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde başvuru bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu