Başvurular

Yılport iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Yılport iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Yılport iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Yılport iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Yılport iş ilanları ve iş başvurusu

Yılport Holding, 2004 senesinde faaliyetlerine başlamış olan bir holding kuruluşudur. Yıldırım Grubu’nun liman ve konteyner terminal operasyonlarını tek bir çatı altında birleştirmek için kurulmuştur. Kurum özel liman ve özel lojistik hizmetleri sağlamaktadır. Kurum aracılığıyla sunulan geniş hizmet alanında konteyner, sıvı, genel, dökme, yük, proje, kargo ve ro-ro operasyonları bulunmaktadır. Alanında ülkemizin en büyük firmalarından bir tanesi olan Yılport bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Yılport aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Yılport Holding İş İlanları 2022
  • Yılport İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yılport Holding İş İlanları 2022

Yılport, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda limanın işletmeciliği üstlenmiş durumdadır. Bu alanda düzenli olarak büyümesini sürdüren firma şimdilerde yalnızca ülkemizin değil bunun yanı sıra dünyanın en büyük 10 şirketi içinde gösterilmektedir. Aşağıda Yılport aracılığıyla işletilen liman ve terminalleri gözlemleyebilirsiniz. Şirket bu liman ve terminallere çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

  • Gebze
  • Solventaş
  • Gemport
  • Rotaport

Bunun dışında İspanya, Portekiz, Malta, Peru, Ekvador, İsveç ve Norveç gibi ülkelerde de liman ve terminallere sahiptir. Yılport aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; tır şoförü, loder operatörü, developer, römorkör kaptanı, elektrik bakım elemanı, çarkçıbaşı, harita mühendisi, muhasebe uzmanı, stajyer gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılabilir?

Yılport İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yılport Holding, gün geçtikçe büyümesini sürdüren bir holding kuruluşudur. Kendinizi sürekli olarak olarak geliştirebileceğiniz bir firma olan Yılport bünyesinde çalışma fırsatı elde etmeniz için özgeçmişinizi bir ön yazı ile birlikte çalışmak istediğiniz pozisyonu da bunun bunun yanında altını çizerek hr@yilport.com mail adresine iletmeniz gerekmektedir. Yapacağınız başvuru kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla değerlendirilecektir. Bu makalemizde Yılport iş ilanları, işe alım süreci ve iş başvuru formu ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER YILPORT HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, yılport hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan yılport açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu