Başvurular

Yüksek İhtisas Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Yüksek İhtisas Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Yüksek İhtisas Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Yüksek İhtisas Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Yüksek İhtisas Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

yuksek-ihtisas-universitesiyuksek-ihtisas-universitesi

Yüksek İhtisas Üniversitesi İş Başvuru Formu

Yüksek İhtisas İş Başvurusu yaparak Yüksek İhtisas’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Yüksek İhtisas iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Vakfı (TİVAK) ülkemizin sağlık bölgesindeki gereksinimlerini karşılamak, dünya çapında gelişen en son teknolojileri yakında zamandan takip edebilmek ve bunları daha ilerilere taşıyarak ülkemiz hizmetine sunma maksadıyla bir üniversite kurmaya karar vermiştir.

Bu maksatla YÖK Genel Kuruluna sunulan üniversite kuruluşu başvuru dosyası YÖK aracılığıyla incelenmiş olup, 02.08.2013 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanarak Yüksek İhtisas Üniversitesi kuruluşu resmen tamamlanmıştır.

VİZYONUMUZ

Eğitim ve öğretimde kalite düzeyi yüksek, kültürel ve sosyal açıdan donanımlı, girişimci, araştırmacı, toplumsal sorumluluk taşıyan, etik değerlere önem veren geleceğin bireylerini yetiştirmek, Bilgi çağının imkânlarını en iyi biçimde kullanmak ve yerine getirmek, Uluslararası öğrencilerin oluşturduğu çok kültürlü ortam yaratmak, Disiplinler ve kurumlar arası sinerjinin olumlu etkilerini yakalamak, bunlardan en iyi biçimde yararlanmalarını sağlamaktır.

Katılımcılığa ve ekip çalışmalarına önem vermek, paydaşlarımız ile etkili iletişim ve işbirliği ortamını yaratmak, Çağdaş, yenilikçi ve öncü uygulamalarla, Atatürkçü, Türkiye’ye model oluşturan ve dünya çapında referans gösterilen örnek bir akademik kurumu oluşturmaktır.

MİSYONUMUZ

Yükseköğretim Kurumlarına kanunla verilen görev çerçevesinde ulusal ve ülkeler arası alanda mesleki yeterlilik ve akademik tanınırlılık düzeyini yakalamak ve aşmak.

Bilimsel düşünceyi ve sorgulamayı ön planda tutmak, yeni düşünce ve kavramların geliştirilmesine imkânlar sağlamak, bilginin paylaşılmasını sistemli eğitim ve öğretim ile sağlamak, bilimselliği ön planda tutarak eşitlik, etik değerler ve ekip çalışması ilkelerine göre faaliyet göstermektir.

HEDEFLERİMİZ

Uzun senelerdan beri insani değerlere önem veren, kaliteli, güvenilir sağlık hizmeti vermekte olan Yüksek İhtisas Hastanesinin kuvvetli işinde uzman ulusal ve ülkeler arası alanda saygınlık kazanmış öğretim üyesi kadrosunun Sağlık Bilimleri bölgesindeki bilgi ve birikimini eğitime aktararak, nitelikli insan gücü yetiştiren araştırma odaklı bir üniversite olmaktır. Sağlık Bilimlerinin bunun yanında Üniversitemiz bünyesinde açılacak olan diğer birimlerin de aynı hedeflerle eğitimini sürdürmesi, bilgi, güven ve deneyime dayalı kültür ve markasını Yükseköğretim alanında da ileriye götürerek ülkemizin nitelikli insan gücüne katkı ve istihdam imkânları yaratmaktır.

Başvurmak için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu