Başvurular

Yüksel Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Yüksel Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Yüksel Holding iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Yüksel Holding iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Yüksel Holding iş ilanları ve iş başvurusu

Yüksel Holding A.Ş., 1963 senesinde Ankara’da kurulmuş olan bir holding kuruluşudur. İnşaat sektörü ile faaliyet göstermeye başlayan Yüksel Holding ardından turizm, finans, bilgi teknolojisi, imalat ve yatırım alanlarında da faaliyet gösterir hale gelmiştir. Kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdüren holdingin bünyesinde bulunan şirketler ülkemizin en büyük şirketleri içindedır. Bünyesinde binlerce birinin istihdam edildiği bu büyük holding kuruluşu yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Yüksel Holding aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Yüksel Holding İş İlanları 2022
  • Yüksel Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yüksel Holding İş İlanları 2022

Yüksel Holding özellikle rıhtım, iskele ve liman alanlarında uzmanlaşmış bir firmadır. Bunun bunun yanında ülkemizdeki limanların hemen hemen 3’de 1’inin yapımında rol almıştır. Ülkemizin alt yapı gelişimine büyük katkı sağlayan firma yalnızca ülkemizde değil bunun yanı sıra da yurt dışında da çok sayıda ülkede projeler gerçekleştirmektedir. Ulusal ve ülkeler arası başarıları ile adını her gün daha çok duyduğumuz holding, bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir.

  • Yüksel İnşaat A.Ş.
  • Yüksek İnşaat Saudia Limited Şirketi
  • Yüksel Yapı A.Ş.
  • Sasel Elektromekanik Sanayi ve Ticaret A.Ş.
  • Yüksel Savunma Sistemleri A.Ş.
  • Datasel Bilgi Sistemleri A.Ş.
  • Yüksel Yatçılık A.Ş.
  • Yüksel Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.
  • Yüksel Enerji Elektrik Üretim ve Tic. A.Ş.
  • Yüksel Yönetim Hizmetleri A.Ş
  • Yüksel Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş.
  • Yüksel Kompozit Teknolojileri A.Ş.

Yüksel Holding aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; şantiye şefi, saha mühendisi, inşaat mühendisi, ambar şefi, şoför, mimar, iş makineleri operatörü, özel güvenlik görevlisi, topograf, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, puantör, elektrik teknikeri, kumanda operatörü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Yüksel Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yüksek Holding ilk kez bünyesine yeni alımlar gerçekleştireceğinde önceden iş başvurusu yapmış olan adayların özgeçmişini incelemektedir. Şayet uygun aday bulunamamışsa Linkedin gibi çeşitli kariyer portalları üzerinde yayına giren ilanlara göz gezdirmektedirler. Sizler de özgeçmişinizi aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile kuruma iletebilirsiniz. Akabinde başvurunuz uygun iş pozisyonu oluştuğunda insan kaynakları aracılığıyla değerlendirmeye alınacaktır. Bu makalemizde Yüksel Holding iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Yüksel Holding İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER YÜKSEK HOLDİNG HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, yüksek holding hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan yüksek holding açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu