Başvurular

Yüksel İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Yüksel İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Yüksel İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Yüksel İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Yüksel İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu

Yüksel İnşaat, 1963 senesinde Ankara ilimizde kurulmuş olan bir müteahhitlik ve inşaat şifrketidır. Gerçekleştirmiş olduğu ulaşım, altyapı, arıtma ve endüstriyel tesis projeleri ile ülkemiz altyapısının gelişmesinde mühim rol oynamıştır. Yüksel Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerden biridir. Kurulduğu günden bu yana büyüyen şirket ülkemizde bi hayli mühim projelerde görev almıştır. Gebze – İzmir Otoyol Projesi bunlar içinde en büyüklerinden biri olma özelliğini taşır. Büyümesini ara vermeden sürdüren şirket bünyesine yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Yüksel İnşaat aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Yüksel İnşaat İş İlanları 2022
  • Yüksel İnşaat İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yüksel İnşaat İş İlanları 2022

Yüksel İnşaat yalnızca yurt içinde değil bunun yanı sıra yurt dışında da bi hayli mühim projelere imza atmayı başarmıştır. Yüksel İnşaat, Kazakistan, Afganistan, Suudi Arabistan, Özbekistan, Rusya, Gürcistan, Ukrayna, Romanya, Dubai, Katar, Ürdün, Libya ve Kuzey Irak gibi çok sayıda ülkede aktif olarak faaliyet göstermektedir. Bu çalışmalarını sürdüren kurum bünyesine gerek yurt içi gerekse yurt dışı olmak üzere çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Yüksel İnşaat aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenilen iş ilanları içinde; inşaat mühendisi, şantiye şefi, mimar, vasıflı vasıfsız inşaat ustası, iş makinaları operatörü, elektrik mühendisi, harita mühendisi, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, şoför, topoğraf, puantör gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu gerçekleştiriliyor?

Yüksel İnşaat İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yüksel İnşaat bünyesinde yurt içi ve yurt dışı çalışma fırsatı elde etmek isteyenler aşağıda bulunan insan kaynakları sayfası ile başvurularını yapabilirler. Sayfaya girmenizin ardından iş başvuru formu bölümüne girerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Yapacak olduğunuz başvurular değerlendirilmeye alınacak ve uygun iş pozisyonu oluştuğunda da tarafınıza ulaşılacaktır. Bu makalemizde Yüksel İnşaat iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Yüksel İnşaat iş başvuru formu doldurmak için TIKLAYIN


DİĞER YÜKSEL İNŞAAT HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, yüksel inşaat hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan yüksel inşaat açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu