Başvurular

Yurtiçi Kargo İstanbul İş İlanı 2021

Yurtiçi Kargo İstanbul İş İlanı 2021, iş başvurusu bölümünde Yurtiçi Kargo İstanbul İş İlanı 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Yurtiçi Kargo İstanbul İş İlanı 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Yurtiçi Kargo İstanbul İş İlanı 2021

İstanbul Yurtiçi kargo iş başvurusu için geniş bir şekilde bilgiler aşağıda sunulmaktadır. 1982 senesinden beri faaliyet gösteren Yurtiçi kargo dünyanın her tarafına gönderi yapabilen ilk Türk kargo şirketidir. 800’e yakın şubesi bulunan firma 14.000’den fazla insana iş istihdamı sağlamaktadır. Hem yurtiçi hem de uluslar arası taşımacılıkta öncü bir firmadır. Faaliyet gösterdiği sektörde önder konumundadır. Türkiye ve KKTC’de öncü kargo şirketi olarak faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda Avrupa’nın en büyük kargo şirketleri içinde bulunmaktadır. Dünyada 230 noktaya uluslar arası gönderilerini ulaştırmaktadır. Yurtiçi Kargo İstanbul İş İlanları 2021.

Çalışma Şartları

İstanbul Yurtiçi Kargo iş başvurusu yapmayı düşünen adaylara sunduğu şartlar mevcuttur. Başvuru için çalışma şartları aşağıda söylenmektedir.

  • Günlük çalışma süresi 8,5 saattir.
  • Haftanın bir günü (cumartesi veya Pazar) izin hakkı verilmektedir.
  • Yıllık izin hakkı 14 gündür. Bir yıllık süreyi doldurduktan sonra izin hakkı kullanılmaktadır.

Maaş Durumları

Personel maaşlar tecrübeye bakılmaksızın herkes için aynıdır. Lakin firma yöneticisi ve acente yöneticilerinin maaşları personellerden daha yüksektir. Bir personelin maaşı asgari ücretin %10 daha fazlasıdır. Yemek masrafları firma aracılığıyla karşılanmaktadır. Prim sistemiyle çalışmaktadır. Aylık olarak tespit edilen gönderi kotası geçilirse her personel maaşının dörtte biri kadar prim almaktadır.
Türkiye’nin hizmet değerinden dolayı en fazla tercih edilen kargo şirketidir. İstihdam alanı geniş olan Yurtiçi kargoda çalışmak siz değerli okurlarımız için iyi bir kariyer başlangıcı olacaktır.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Kargo Operatörü Muğla Gündoğan Başvur
Kargo Operatörü İstanbul Avrupa Başvur
Taşıma Elemanı İzmir Başvur
Kargo Operatörü Muğla Bodrum Güvercinlik Başvur
Taşıma Elemanı İzmir Sarnıç Başvur
Şoför İzmir Başvur
Kargo Elemanı İstanbul Avrupa Başvur
Şoför İzmir Başvur
Kargo Elemanı İstanbul Avrupa Başvur
Şoför Bursa Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu