Bilgi Arşivi

16.16 Saat Anlamı 2021

16.16 Saat Anlamı 2021, saat anlamları bölümünde 16.16 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 16.16 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

16.16 Saat Anlamı nedir?

  • 1 16:16 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi
  • 2 16.16 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi
  • 3 16:16 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi
  • 4 16.16 Anlamı ve Para ile ilişkisi
  • 5 16:16 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Öncelikle tüm okuyucularımıza merhabalar diyor ve derin nefes alarak yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Evren bizi çok sever ve bize bazen bizim lehimize olacak ufak işaretler gönderebilir. Eğer gözümüzün önünde olan biteni anlayamıyorsak, içimizde bir veya birden fazla duruma karşı çok fazla ihtimaller varsa ve biz bunların içinde gerçek olanı seçemiyorsak evrenden bir işaret bekleriz. Saatlerde evrenin bize bir işareti, bir yardımıdır.

Gözünüzdeki perdeler kalkacak!

Uzun senelerdır aynı saatler üzerinden anlamlar söyleyen veya aynı saatlerin anlamını araştıran bireylere denk gelmişsinizdir. Başta size enteresan ve saçma gelmiş olabilir ama durup bir düşünün aynı saatlere denk gelince içinizde hissettiğiniz enerji yükselişine bakın. Belki bir volkan gibi patlamasa da enerjiniz ufak ufak kıvılcımlar ve çalışmaler oluşturur. Çünkü saatlerin bize yürüdüğümüz hayat yolunda yardımları büyüktür ve ruhumuz bunun bilincindedir. 16.16 saat anlamı aşk yaşantınız üzerinde daha gerçekçi yaklaşıma ve gözünüzde ki perdelerin kalkması gerektiğine bir işarettir.

Aşk hepimizin en fazla aradığı, bulduğunda da sıkı sıkı tutunduğu dünyanın en özel hislerinden biridir. Hissettiğimiz andan bu yana her ne yaşarsak yaşayalım tadını doya doya çıkardığımız çok güzel bir duygudur. Lakin arada bir daha iyisini yaşamak için bazı bireylere hissettiğimiz duygularda bazı kararsızlıklar yaşarız. Yaşanılan kararsızlıkları kendi içimizde yönetmeye çalışırız. 16.16 Saatanlamı sizi biraz tedirgin edebilir ama dengeli ve sakin olmakta yarar var. Her ilişkiyi dengeleyen bir taraf mutlaka mevcuttur. Karşı tarafın duygu ve düşüncelerine önem vererek, daha mülayim bir yapıda hareket etmelisiniz. Biz evrenin bizlere saatler ile verdiği mesajları makalemizde birden çok alandan inceleyeceğiz ve detaylarını size aktaracağız ilk kez buyurun aşk ile olan bağlantısına bakalım.

16:16 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

Her şey çok güzel ve hatta rüya gibi geçip giderken ” bu kadarı fakat filmlerde olur ‘ dediğiniz kadar özelken her şey,  şimdi söyleyeceğimiz şeyler  ilişkinizi biraz daha hislerinizden uzak ve objektif bir biçimde gözden geçirmenize neden olabilir. Aşk tek başına bir denge ve dengesizlik işi ise gelin 16.16 saat anlamı ile aşkın bağlantısına yakında zamandan dahil olalım ve bu sefer aşkın değişik bir yüzünü görelim.

Bir flörtünüz veya başlangıç aşamasında olan yeni bir ilişkiniz var ise söyleyeceklerimiz sizi hayal kırıklığına uğratabilir fakat çok derinden sarsmaz diye bekliyoruz. Lakin eğer bir süredir devam eden bir ilişkiniz varsa durumlar biraz daha zorlu olabilir. Çünkü son haftalarda denk geldiğiniz saat 16:16’nın size ciddiye almanız gereken mühim konular ile ilgili ikazcı mesajları var.

Emin olmayın, sorgulayın!

Ne mutlu size ki evren sizin sesinizi duydu ve sizin yanınızda, size sevgisini ve sizin kendinizi koruma isteğinizi saatler yoluyla size iletiyor. 16.16 saat anlamı mantığınızın kapılarını çalıyor ‘ tık tık tık!! Uyan ve olan bitene bir bak, kendine güven ve inan, sağlam dur ve kendine olan sevgini gör, o sana yalan dile getiriyor ve seni kandırıyor olabilir. Evet, bu size kendinizi ve sürecini sorgulatacak, temellerinizi ve uygularını yıpratacak bir mesaj olabilir fakat unutmayın, bunu sorgularken ve araştırırken kendinize olan saygı ve sevginizin yanında kendinize verdiğiniz değeri ön planda tutun hatta o doğrultuda hareket edin..

Sonuçta insanlar olarak toplu sınavlarımız var ve karşınızda ki birinin başka bir yolu, yaşantısı ve iradesi var. O sizin gibi saf bir aşkı tercih etmemiş olabilir. Sorunu kendiniz ve ilişkinizde aramak doğal hakkınız fakat suç veya suçlu yerine gerçeği aramak işinizi kolaylaştıracaktır. Partnerinizin size yalan söylemesi veya sizi aldatması her ilişkide ihtimaller içindedır, siz bu ihtimale kendinizi fazla kapatmış olabilirsiniz ama bu ihtimali görme ve gözlemleme vaktiniz artık geldi sanırım.

16.16 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi

Saatlerin anlamının Tarot kartlarında da karşılığı ve bir mesajı olduğunu biliyor muydunuz? Çok enteresan ama ne güzel bir armağan değil mi? Sadece bir dilek diliyorsunuz ve o dileğiniz sonunda  yanıtlarınız sürekli olarak gözünüzün önünde olan ayna saatler aracılığı sizin karşınıza çıkıyor. Ne şanslısınız ki gördüğünüz saat dikkatinizi çekiyor ve inceliyorsunuz.

Eğer gördüğünüz saati inceliyorsanız Tarot ile ilgili da bir duyuma veya bilgiye sahipsinizdir diye düşünüyoruz. Tarot kartları bize geçmişimiz, şu günümüz ve geleceğimiz ile ilgili bazı mesajlar verir. Tarot kartlarında 16.16 saat anlamı için karşılık gelen kart ” The Tower” başka bir deyişle “La maison” kartıdır.

Beklenmedik bir sorunla karşılaşabilirsiniz!

The tower kartı çok manalı ve kesin bir ikazyı içerir. Hayatınızda beklenmedik ve büyük bir sorun ile baş başa kalabilirsiniz. Aynı zamanda  bir şeyin sonunu gösterir. Hayatınızın bu dönemi,  sizin için bazı alanlarda bitişleri ve yeni başlangıçları gösteriyor. Her an bir çalışma içinde olmayabilirsiniz fakat her hangi bir eyleme geçmeden önce The tower kartı size düşünmeniz ve mantığınızla ilerlemeniz gerektiğini işaret ediyor. Tarot kartlarında 16.16 saat anlamı olarak karşımıza çıkan Kule kartı negatif bir haberci gibi gözükse de kişisel gelişiminiz için gereksiniminiz olan bir değişikliği size iletiyor. Üzüntü, hayal kırıklığı, kandırılmışlık hisleri negatif gözükse de geleceğiniz de işinize yaracak ve sizi daha fazlasından koruyacak ufak deneyimler olacak pozitif gelişmelerdir.

16:16 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Evet her bir rakamın ve sayının kendi içinde bir enerjisi ve bu enerjinin de taşıdığı anlamlar mevcuttur. Doğum tarihinizden tutun da gördüğünüz saatlere kadar bu numerolojik enerjilerin yaşamımıza sihirli dokunuşları mevcuttur. Gelin saat 16:16 manasına numerolojik olarak yakında zamandan bir göz atalım, bu sayılar bize ne anlatmak istiyormuş görelim.

  • 16 sayısı 1 ve 6 rakamının birleşiminden meydana gelir bundan dolayı ilk kez 1 ve 6 rakamını incelemekle başlayalım.
  • 1 rakamı yeni başlangıçları, güveni, yaratıcılığı, önderliği ve hareketliliği sembolize ediyor.
  • 6 rakamı ise evimizi ve ailemizi temsil eder. Başkalarına yardımı, sorumlulukları, güvenilir olmayı, kişisel bakımı ve hareketliliği sembolize ediyor. Peki bu iki rakamın enerji bileşiminden bir araya gelen 16 sayısı bize ne tasvir eder?
  • 16 sayısı bütünlüğü, bütün olmayı ve bütünde olmayı bunun yanı sıra eksiksiz olmayı sembolize eder.

Nümeroloji de 16.16 saat manasına bakarken 16 + 16  yani 32 sayısına da yakında zamandan bakmamız gerekir. 32 sayısı sizin ilgi alanlarınızda çok kabiliyetli olduğunuzu, kendinizi farklı şekillerde ifade edebildiğinizi ve bunu sevdiğinizi, iyimser bir yapıya sahip olduğunuzu gösteriyor. Hayatınızda iletişim kurduğunuz her alanda yani işinizde, aşkınızda , ailenizde, dostluklarınızda sizin kararlı ve inatçı bir yapıya sahip olduğunuzu işaret ediyor.

Sorumluluk almalısınız!

Meraklı bir yapıya sahipsiniz ve bu sizi keşfetmek hususunda sınırsız bir ilham ve hareketliliğe yönlendiriyor demektir.  Yani sizler bu saat dilimi ile çok fazla karşılaşmaya başlıyorsanız yeniden yaratım ve oluşum için kendinize güvenerek ve meraklarınızı keşfederek ilerlemeye seçmeli, dengenizi korumalı ve sorumluluk almalısınız. Ürkek ve hareketsiz kalmayın, çevreniz ile oluşmuş olan güven temellerinizi tekrar gözden geçirin ve objektif yaklaşın. İsteklerinizi oluşturun ve harekete geçin!:)

16.16 Anlamı ve Para ile ilişkisi

Saat 16:16 anlamı genelde ikazcı mesajlar içerir. Para hususunda son haftalarda harcamalarınıza dikkat etmeli, beklediğiniz bir yerden gelecek, beklenen ödemeleriniz varsa bunlara çok fazla bel bağlamamanız gerektiğini söyler ve sizi bu hususta ikazr. Bu saat dilimi ile çok sık karşılaşmaya başladıysanız bir denge ve kendinize dönüş sağlamalısınız. Kendiniz dışında çevrenizde ki kimseden bir şeyler beklememeli ve harcama planlamanızı da çevrenize ve ödemelerinize güvenerek yapmamalısınız. Birikim için zor görünen bir zamandasiniz ve bunun bunun yanında birikimleriniz varsa bunlara bu dönem içindeyken fazla fazla dokunmamalısınız.

Bu aralar kemerlerinizi sıkın!

16.16 saat anlamı para hususunda bize tatlı tatlı sinyaller yolluyor. Yüksek miktarda bir borç veya yeni bir şey alımından uzak durun. Bu tarz planlarınız varsa bunları biraz daha beklemede bırakın. Şu an da olumlu veya olumlu olmayan her türlü harcamalarınız için kendinizi olabildiğince güvenli alanda tutun. ‘’ Nasılsa bu ay … bu kadar,  …. şu kadar ödemem gelecek ‘’ dediğinizde bir durup gevşeme yerine ipleri elinize almalısınız. Ardından beklediğiniz ödeme gelmez ise veya kariyerinizde beklenmedik bir duraksama noktasına geçerseniz bu ikaz için saat 16:16 ya ve evrene teşekkür edeceksiniz. Aynı zamanda biraz dikkatli harcama ve yapılabiliyorsa birikim yapmanın kimseye bir zararı dokunmaz sanırım. Aksine uzun soluklu zamanda çok mutlu olmamıza neden verecektir.

16:16 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Evettt, yeniden başlamak için hazır mısınız?? Bu zamana kadar yapmak için ertelediğiniz, yeniden yaratım ve dönüşüm için gücünüzü bulamadığınız o dönemler geride kalıyor. 16.16 saat manasına kariyeriniz için bir bakalım isterim. Bazı değişiklikler meydana geliyor. Dikkat edin, iş dostlarınıza ve iş ilişkisi kurduğunuz bireylere. İyi gözlemleyin ve tüm kurduğunuz bağı baştan sona gözden geçirin. Bir karar vermek için erken ama vereceğiniz kararlar için bi hayli etkili bir zaman. İş değişikliği için iki üç kez düşünmeniz gerek çünkü mu aralar maddi olarak sıkıntı çekmemeniz için biraz dikkatli davranmanız gerekiyor.

Çevrenize duyurmadan planlar yapın!

İşte 16.16 saat anlamı bize ” Ulaşmayı istediğin yere az kaldı. Yapman gereken şey şu, somut olarak değilse de soyut olarak biraz dur ve bak. Kimlerin gerçek yüzlerini gördüğünden emin ol.Kimlere güvenebilirsin ve istediğin kariyeri elde etmek için yapman gereken şey ne? Sakin ve dengeli adımlarla önce kendine güvenerek ilerle.” şeklinde öğütlerde yer alıyor.

Evet, hem kendimize hem de çevremize güven hususunda temelleri sarsıp sonra tekrar sağlamlaştırmanın vakti geldi. Kendinize güvenin ve sakince olabildiğince bi hayli hızlı ve net adımlardan uzak, çevrenize fazla duyurmadan planlamalar yapın ve bunun için harekete geçin. İçerisinde olduğunuz dönem karibulunanında yeni başlangıçlar için hazırlık kapısını aralıyor. Bir an da ‘ vouuvv ‘ demeyecekseniz de uzun soluklu zamanda sizi tatmin edecek şaşkınlık ve mutluluklar için ön hazırlığınızı uygulayabilirsiniz. Daha sonra yalnızca harekete geçmek kalacak ve evren bunun için sizin yanınızda.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu