Bilgi Arşivi

17.17 Saat Anlamı 2021

17.17 Saat Anlamı, saat anlamları bölümünde 17.17 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 17.17 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

17.17 Saat Anlamı nedir?

Sadece gece rüyalarınızı süslemesiyle kalmayan, tüm gün boyunca işlerinize odaklanmanızı zorlaştıracak kadar hayaller kurduğunuz o aşk yaşantısı kalbinizi çalıyor sonunda!!  Öncelikle merhabalar, ayna saati yorumlamanız için karşınızdayız. Hemen kısaca siz değerli okurlarımıza ayna saati ne demek ondan biraz söz etmek istiyoruz. Su falı, ateş falı, kahve falı, tarot falı gibi ayna saatlerini de saat falı olarak aklınıza getirebilirsiniz. Dilekleriniz, istekleriniz ve geleceğiniz hususunda evren size yardımcı olabilmek adına saatler aracılığı ile işaretler gönderiyor. Sizler bu işaretlerin farkında olmayabilirsiniz veya gördüğünüz ayna saatlerin bir anlamı olduğunu düşünseniz de bu konu ile ilgili bir yorumlama bilgisine sahip olmadığınız için doğru anlamlandıramazsınız. Bu nedenle sizleri burada gördüğümüzü düşünüyoruz ve tekrardan hoş geldiniz dileklerimizi paylaşmak istedik.

Günlük yaşantınızda herhangi bir gayret göstermeden, bir biçimde sürekli olarak saat 17:17’ e denk geliyorsunuz. Arkadaşınız saati soruyor bir bakıyorsunuz saat 17:17, televizyonda gezinirken gözünüz saate ilişiyor bir bakıyorsunuz yine aynı saat, peki neden bu kadar sık denk geliyorsunuz? Bu saatin anlamı ne? Evren size olan sevgisini güzel müjdeleri ile birlikte yansıtmak istiyor. İç sesinizin de size sürekli olarak fısıldadığı gibi, bu saatin yaşamınız ve geleceğiniz üzerinde size anlatmak istediği bi hayli yoğun mesajlar var.

17.17 saat anlamı sizin için birden çok yönden inceleyeceğiz. Lakin ilk kez aşk yaşantınız ile alakalı olan bölümden başlayacağız çünkü bu alanda isteklerinizin ve hayallerinizin bi hayli yoğunlaşmış durumda olduğunuzu gözlemliyoruz. Bildiğiniz üzerine birisine aşık olduğumuzu hissettiğimizde yaşadığımız en sevimsiz durum bilinmezlik oluyor. Karşı taraf neler istiyor, neler düşünüyor bilmediğimiz her an içimiz içimizi yer. Eğer bir de geçmişimizde olumsuz ilişki tecrübelerimiz varsa ve aşık olduğumuz kişi ile bir ilişki paylaşıyorsak o zaman ne derse desin yine de biz ilahi bir mesaj bekleriz. Partnerinizin içinde olan bitenleri öğrenmeyi o kadar içten dilemişsiniz ki evren de bu hususta sizi yanıtsız bırakmak istememiş ve size bu konu ile ilgili ki müjdeleri ayna saatler ile göndermiş. Gelin bakalım17.17 saat anlamı içinde aşk yaşantınıza dair nasıl havadisler var?

17:17 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

Bu zamana kadar hep mutlu ve aşk dolu hayaller kurdunuz fakat bir biçimde bu kurduğunuz güzel hayalleri bir türlü gönül rahatlığıyla oluşturamadınız. ”Acaba benim gibi düşünüyor mu? Hislerim ve hayallerim karşılıksız kalır mı? ‘’ derken içiniz içinizi yedi durdu.

Belki de bir ilişki içindeyken bu konuları konuştunuz ve karşılığında aldığınız yanıtlar sizi tatmin etmedi, belki de hiçbir zaman bu konuları konuşabilecek bir cesareti kendinizde bulamadınız. Çalın davulları, hazırlayın kınaları, dosta düşmana salıverin haberleri dostlar!!Sevdiğiniz, aşık olduğunuz, onunla birlikte kurmadığınız hayaller kalmayan kişi sizinle aynı hayalleri kuruyor!

Müjdeler olsun!

17.17 saatanlamı kurduğunuz hayalleri boş yere oluşturmadığınızı, sevdiğiniz birinin de sizinle aynı hayalleri kurduğunu, bu hayallerin, birbirinizle olan gönül bağınızın çok güzel bir yansıması olduğunu dile getiriyor siz değerli okurlarımıza. Bu düşleriniz de yalnız değilsiniz. Bundan sonra yaşamınızda yürüyeceğiniz yolda da yalnız kalmayacaksınız. Öyle rastgele yalnızca yalnız kalmamak için kuracak olduğunuz bir mantık ilişkisi ile ömrünüzü geçirmek istemediğinizi dile getiriyor bize saatler, korkmayın siz aşık olduğunuz kişi ile birlikte farkında olmadan kurmuş olduğunuz benzer hayalleri yaşayarak yürüyeceksiniz hayat yolunda.

Doğru iletişim kurun!

17.17 saat manasına baktığımız da aynı zaman da aşk yaşamınız da partneriniz ile kurmuş olduğunuz iletişimlerde kendi iletişim becerilerinize güvenmeniz gerektiğini göze çarpıyor. Siz yanlış anlaşılmaktan çekindiğiniz zaman karşı tarafa da enerjiniz yansıyor ve partneriniz de sizinle iletişim kurma hususunda sorunlar yaşıyor.

Karşılıklı sohbet etmek ve paylaşmaktan daha güzel bir şey var mı? Onunla bir hayat paylaşmak istiyorsunuz fakat iletişim kurma hususunda geri planda kalıyorsunuz, bunu yapmanıza hiç gerek yok. Ufak ufak küslükler gibi durumlar, bazı tartışmalar dinamiğinizi yüksek tutmak için gerekli olan, ilişkinizin tuzu biberidir. Bu nedenle yaşayacağınız şeylerden çekinip kurmuş olduğunuz gönül bağınızın güçlenmesine engel olmayın. Bırakın su aksın ve yolunu bulsun, siz akıntıya karşı yüzmeye çalıştıkça yalnızca yaşayacaklarınızın zamanını ertelersiniz ama bir biçimde o akıntıveyahil olursunuz. Unutmayın evrenin sevgisi sizi korur ve sarıp sarmalar. Kendinize ve evrene güvenin.

17.17 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi

Sayılar yıldız haritanızı şekillendirir ve bunun yanı sıra tarot falı için gerekli olan kartlar ile bir enerji bağlantısı kurarlar. 17.17 saat anlamı yüreğiniz gibi parlayan bir karta yansımış.. Ayna saatinizi sembolize eden tarot kartı Yıldız ( orijinal ismi ile  L’etoıle ) kartıdır. Yıldız kartı, nezaketi ve korumacılığı temsil eder. Yaşamak istediğiniz romantik ilişki için önünüzde bir engel görünmüyor ve gelecek yaşantınız içinde yürüdüğünüz yollar ferah ve sevgi dolu.

Aynı zamanda Yıldız kartı önünüzde ki süreçlerden bir aydınlanma yaşayarak çıkacağınızın müjdesini de size iletiyor. Sevgi, bereket, huzur, şifa ve mutlulukla, hayırlı bir ömür sürmek için çok çabalamışsınız, evren bu çabanızın meyvelerini toplayacak olduğunuzu görmenizi istiyor.

Kendinize güvenmek zorundasınız!

17.17 saat anlamını tarot kartlarında sembolize eden yıldız kartının size bazı konularda ikazları da mevcut. Kendinizi ifade etmek hususunda kendinize olan güveninizi toparlamanız gerek fakat bu sırada bazı yanlış izlenimlere fırsat vermemek için bir dengede durmalısınız. Kendini ifade etmek sizin için dozunu ayarlamanız gereken bir konu. Fazlası çevrenize karşı kendinizi üstten gören bir tutumda yer alıyormuşsunuz gibi yansıtabilir azı ise sizin saygınlığınızı zedeleyebilir ve çevreniz düşüncelerinizi dikkate almayabilir. Bu nedenle iletişim kurarken denge kurmanız gereken noktaları kendinize çok fazla hatırlatmanız sizin için daha sağlıklı bir seçim olacaktır.

17:17 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Sayılar ve onların taşıdığı enerjilerden makalemizde siz değerli okurlarımıza bahsetmiştik. Ayna saat yorumlamanızı yaparken her bir rakamın kendi enerjisine göz atacağız ardından da bu sayıların enerjilerini birleştirerek oluşturdukları sayıların anlamlarına geçiş yapacağız. 17.17 saat anlamının numeroloji ile olan ilişkisinde önce 1, sonra 7 rakamına ardından 17 ve en son 34 sayının sembolize ettikleri noktaları ve verdikleri mesajları size aktaracağız.

1 rakamının sembolizmi: Bu rakam her zaman pozitifliği ve yeniden bir araya gelen olumlu başlangıçları sembolize eder. Bazı şeylerin geçmişte kaldığının ve artık hiçbir şeyin aynı olmadığının farkına varmalı ve geleceğinizi şekillendirirken daha olumlu düşünmelisiniz.

7 rakamının sembolizmi: Bu rakam tam ve müthiş olmayı sembolize eder. Hem soyut olarak hem de somut olarak sizin enerji titreşiminizin sevgi ile yükselişini gösterir. Yaratıcı ile olan bağınızın birliğini ve bu bir olma durumu ile ilerleyişinizi yansıtır.

17 rakamının sembolizmi: Bilge ve farkındalığı yüksek bir yapınız var. Sorumluluk sahibi, iç disiplini yüksek, şefkatli ve manevi duyguları yoğun yaşamayı seven birisiniz. 17.17 saat manasına bakarken karşınıza çıkmış olan bu sayı genelde içinde yaşamakta olduğunuz dünyayı daha iyi bir hale getirmek için çabalayan ve çevresi aracılığıyla saygı duyulan yapıda birisi olduğunuzu gösteriyor.

34 rakamının sembolizmi: Ve en sonunda saat 17:17 enerjisinin en genel halini görülmektediran 34 sayısında sıra. Siz çekici, yaratıcı, çevresine pozitif enerjiler saçan, hayallerini ve isteklerini gerçeğe dönüştürmek için çabalayan birisiniz. Hayatta yapmak istediğiniz ve sahip olmak istediğiniz her şey için geleceğiniz adına yaptığınız planlarda olumlu odakta olmak sizi bi hayli rahatlatacaktır. Bazı zaman sıkı çalışmak bireyleri psikolojik olarak yıpratabiliyor, siz ne kadar keyifli olursanız sizi psikolojik olarak yıpratacak etmenlerin de hepsi sizin uzağınızda kalacak.

17.17 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Kendinizi maddi olarak nasıl bir koşullandırma içinde yer alıyorsunuz veya parasal anlamda doyum noktanız nedir bilmiyoruz. Lakin biraz daha alçak gönüllü olmanızı gerektirecek bir zamandasiniz. Geleceğiniz hususunda yaşadığınız endişeleriniz farkında olan evren, sizin içini rahatlatacak ve biraz daha huzurlu planlar kurmanızı sağlayacak yardım mesajlarını size bu ayna saat üzerinden göndermiş gibi duruyor. Bir türlü doya doya, içinize sinen harcamalar ve yatırımlar yapamamışsınız ama artık bu durum değişiyor. Evren sevgisiyle ve bereketiyle birlikte sizin yanınızda. Zorluklar ve sıkıntılar yaşadığınız günler tamamıyla geride kalıyor ve artık daha rahat günler sizleri bekliyor.

Hayalini kurduğunuz yaşama sıra sıra..

17.17 saatanlamı parasal anlamda beklediğiniz gelişmelerin olumlu olarak neticelendiğını ve bolluk içinde geçireceğiniz günlerin kapınızı çaldığını siz değerli okurlarımıza müjdeliyor. Harcamalarınız ve ödemeleriniz hususunda sorunsuz bir zaman geçireceksiniz ve kısa bir süre daha sabretmeniz durumunda hayalini kurduğunuz yaşama sahip olmanız için önünüzde hiçbir engel görünmüyor. Kaygıdan ve stresten uzak durarak dileklerinizi dilemeniz evrenin size bu hususta yardımcı olmasını kolaylaştıracaktır. Kendinize, evrene ve yaradan ile olan bağınıza güvenin ve biraz sakinleşin. Unutmayın siz çalışkan ve becerikli birisiniz, bu zamana kadar gösterdiğiniz çaba boşa çıkmayacak yalnızca biraz daha sabır ve biraz daha zaman gerekli.

17:17 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

17.17 saatanlamının kariyeriniz için size mutlu ve bereketli havadisleri var! Hak ettiğiniz, hayallerini kurduğunuz o kariyer yaşantısı artık yalnızca rüyalarınızı süsleyen, ulaşılması imkansız hayaller olarak kalmayacaklar. Sonunda tüm emeklerinizin karşılığını toplayacak ve uğruna senelerınızı verdiğiniz kariyer yaşantısına sahip olacaksınız. Zaten siz, çevreniz aracılığıyla saygın ve takdir edilen birisiniz. İnsanlar aracılığıyla dikkat çeken bir yapıya sahipsiniz ve sonunda tüm emekleriniz karşısında kayıtsız kalamayan bir yakınınız aracılığıyla arzuladığınız kariyer yaşantısına ulaşmanız için size bir yardım eli uzanacak.

Ufak bir ikaz!

17.17 saat anlamının bu hususta size ufak bir ikazsı var. Bazı şeyleri tek başınıza yapmaya çalışmaktan ve bu hususta ki inadınızdan vazgeçin. Yardım isteyin ve gelen yardımları kabul edin. Akıntıya kürek çekmekten yorulan kollarınız bir süre sonra sizi istemediğiniz bir yöne doğru ilerletebilir. Bırakın aileniz ve dostlarınız size yardımcı olsunlar. Bu zamana kadar hep siz çevrenize yardım etmişsiniz ve çevrenizden gelen yardımları geri çevirmişsiniz. Lakin artık geleceğiniz ve evrenle olan bağınız değişiyor ve daha da güzelleşiyor. Arzuladığınız kariyer yaşantısına ulaşmanıza bu kadar az kalmışken hayalleriniz, gururunuza kurban gitmesin.

Çevrenizden size gelen yardımları alçak gönüllülük ile kabul edin ve bırakın birazda onlar size eşlik etsinler. Unutmayın, siz zeki ve detaycı düşünen birisiniz ve bunun yanı sıra manevi duygularınızı yoğun yaşayan bir yapıdasınız. Çevrenizde size zarar verecek kimseyi yakınınıza almıyorsunuz zaten, bundan dolayı kendi dost seçimlerinize ve dostlarınızla olan iletişiminize güvenin. Yol açık! Hayallerinize kavuşmanıza çok az kaldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu