Bilgi Arşivi

20.02 Saat Anlamı 2021

20.02 Saat Anlamı, saat anlamları bölümünde 20.02 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 20.02 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

20.02 Saat Anlamı nedir?

Saat 20.02 anlamı, evrenin bize yolladığı bir mesaj. Günün koşuşturmacası içinde evrenin bize yolladığım mesajları çoğu zaman yok sayıyoruz. Bilinçaltımız bu mesajları görüyor, anlıyor ve yorumluyor fakat üst zihnimiz bakmasına rağmen görmediği için bu mesajlar manalı hale gelemiyor. Lakin uyuduğumuzda his olarak veya rüya olarak belli belirsiz şeyler hatırlıyoruz. Yani kuantum evren aracılığıyla bize gönderilen mesajları bilinçli olarak görmediğimiz müddetçe yaşamımıza doğru nizami bir etkisi olmuyor. Rüya tabirleri, kahve falları ve tarot ve niceleri kuantum evrenle belli belirsiz ilişkimizi kuruyor, geliştiriyor.

Zaman tüm evrenin temel taşı. Bilim insanları zaman kavramı, zamanı algılama kapasitemiz ve göreceli zaman algısı üzerine sürekli olarak çalışıyor. Semavi dinlerin alimleri, budistler ve daha niceleri de aynı biçimde zaman üzerine çalışıyor ve düşüncülerini geliştiriyor.

Zaman algımızı oluşturan araçların başında saatler ve onların bize gösterdikleri sayılar geliyor. Bu sayılar bize belli belirsiz olarak aşk yaşamımızla, kariyerimizle ve diğer insanlarla olan ilişkimize dair bilgiler veriyor. 20.02 saat anlamı da bu çerçevede değerlendirilebilecek bir olgu. Gece ile gündüz, yaşam ile ölüm, iyi ile kötü nasıl hep birlikte olmak zorundaysa, saatlerin bize gösterdiği sayılar ve onların anlamları da bir bütün olarak değerlendirilmeli. 20 02 anlamı, ayna saat olan 20.20 anlamı ile benzer bir yolu gösteriyor çünkü dört rakam da birbiri ile aynı. Lakin ters saat olmasından kaynaklı bazı değişikliklar da yer alıyor.

Eğer siz de son haftalarda ne zaman saate baksanız 20:02 ile karşılaşıyorsanız, evrenin size vermek istediği mesajı bilmelisiniz. Lakin yaşamınız, kişiliğiniz ve özel kişiliğiniz evrenin size vermeye çalıştığı mesajın farklılaşmasına neden olabilir. Yazdıklarımızı okuduktan sonra kendi yaşamınız çerçevesinde daha özel bir değerlendirme yapmanız gerekir.

20:02 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

20.02’yi kadranda gördüğünüzde şaşırmanız bi hayli doğal. Çünkü ters saatlere denk gelmek, ayna saatlere denk gelmekten daha zordur. Daha zor olana ulaşmanız, aşk yaşamınızın özelliklerinde da daha derine inmenize olanak sunar. Kuantum evren, partnerinizle aranızdaki durumu size anlatmak için çabalıyor gibi görünmekte. Sevgiliniz, eşiniz veya platoniğiniz.. Hiç fark etmez. Kuantum evrende atomlar birbirleri ile mesafelere veya zaman aldırmadan iletişim kurar.

20.02 saat anlamı, aşk yaşamınızda bir stres halini anlamına gelmektedir. Bu stres hali sizin hatalarınızdan kaynaklanabileceği gibi karşı tarafın hatalarından da kaynaklanabilir. Lakin bir çok birinin evrenden aldığı mesaj kendi hataları ile alakalıdır.

Son günlerde kendi problemlerine çok odaklanmış durumdasın

Hepimiz insanız ve bireylerin ilkel dürtüleri kendi çıkarlarını korumak üzerinedir. Yani kendini düşünüyor olman kötü bir şey değil. Kaldı ki kendi problemlerine odaklanmış olmanın temelinde, ilişkinizi daha ileriye taşıma isteği yatıyor. Lakin empati kabiliyeti kolay kazanılan veya her zaman doğru biçimde işleyen bir şey değil. Partnerin veya platoniğin senin bu derin düşünce yapını en azından şu aralar anlayamıyor.

Kendini ifade etmek kolay olmasa gerek çünkü bunu şuana dek sürekli olarak yaptın ve pek bir faydasını görmedin. İşte tam bu noktada 20.02 saat anlamı devreye giriyor. Kuantum evren, atomik boyutta çalışır ve iki farklı yapıdaki atomun birbirine bağlanmasını anlamına gelmektedir. Bu bağ öylesine kuvvetlidir ki biri titrediğinde zaman ve mekan fark etmeksizin diğeri de titrer. Senin birini sevmen veya ona karşı duygular hissetmen fark edemeseniz de ikinizin içinde bir kuantum köprüsü oluşturmuş durumda.

Eğer poblemlerine odaklanmaktan dolayı bir iletişimsizlik varsa veya sorunlar yaşıyorsanız evren sana “Gidip konuş, poblemlerindan geniş bir şekilde bahset ve ilişkiye olan güvenini tazele. Kişisel poblemlerinı kafaya takmanın, onlarla uğraşmanın nedeninin bu ilişkiyi daha da ileriye taşımak olduğunu” söyle diyor.

Aşk yaşamın ile kariyerin birbirine geçmiş durumda, ayırmalısın!

İş yaşamında bi hayli yoğun bir dönem geçiriyorsun. İşini seviyor olmana rağmen maddi olarak zorda olduğun da bir gerçek. Aşk yaşamınızı bir sonraki evreye taşımak için belli ki ikiniz de yoğun çaba harcıyorsunuz. Lakin partneriniz bu çabayı yalnızca kendinin harcadığını, sizin boş vermişlik içinde olduğunuzu düşünüyor. Hele ki 20:02 anlamı için birden fazla defa bu sayfaya gelmişseniz. Yani ters simetrik saati birden fazla defa görmüşseniz.

Eğer aynı meslek dalında, aynı iş yerinde çalışıyorsanız uymanız gerekenler basit:

  • Eğer iş yerlerinizi ayıramıyorsanız iş ile aşk yaşamınıza daha net çizgiler koyun.
  • Mesai saatleri içinde birbirinizi sevmeyi bırakmayın ama çok fazla da iç içe olmayın.
  • İş yerindeki mesainizi, birbirinizi özlemek için kullanın.

Son madde bi hayli mühim çünkü bu mesai saatleri dışındaki aşk yaşamınızın da güzelleşmesini sağlayacaktır.

20.02 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi

Tarot kartlarında 2 ve 0 sayılarıyla “Tılsımların Kraliçesi” kartı özdeşleştirilir. Kraliçenin krallıkta ikinci insan olmasının bunun yanında tüm kadınların ilki olmasından ötürü sıfırıncı (sıralamaveyahil olmaması) kadın olması 20:02 saat anlamında bu ters simetrik saatle alakalı kartı eşdeğer yapar.

Son zamanlarda biraz koruyucusun!

Tılsımların Kraliçesi her zaman koruyucu niteliğiyle öne çıkar. Senin de bu sıralar çok koruyucu olma ihtimalin bi hayli yüksek. Temel sebebi de kendi sorumlu hissettiğin bireylerin çılgın bazı kararlar alıyor olduğunu görmen. Onların zarar görmemesi için her şeyi yapabilirmişsin gibi hissediyorsun. Annelik içgüdün bunu doğru gibi gösterse de sevdiğin, korumaktan mesul olduğun insanları bu durum biraz sıkıyor.

Eğer birden fazla defa 20.02 saat anlamı sayfasına gelmişsen yani sürekli olarak olarak bu saati görüyorsan, koruyuculuk düzeyni biraz azaltmak isteyebilirsin.

Tecrübelerini değerlendirme vakti!

Yaptığın her ne ise o işte profesyonel olmasan dahi oturmuş kişiliğin ve sağlam kişiliğin çevrendeki tüm bireylerin sana güven duymasını sağlıyor.

Bu güven duygusunu hiçe saymadan, ne iş yapıyorsan o işe odaklanmalı ve çevrende sana güvenen insanları da dahil ederek bir sistem kurmalısın. Bu, yaşamın boyunca sana maddi özgürlük sağlayacak durumların ortaya çıkmasını sağlayabilir. Kuantum evren 20.02 saat anlamını sana göstererek böyle bir sürece girmeni istiyor gibi görünmekte.

Tüm bunları yaparken ihtiyatlı da davranmalısın

Hem koruyucu hem de girişimci olmak, çevreni bu ikisiyle etkilemek güçtür. İkisinden birinden taviz vermen gerekir ki evren sana koruyuculuktan bir nebze olsun sıyrılmanı dile getiriyor. İşte bunu yapabilirsen, ihtiyatlı kişiliğin senin önündeki tüm önüne geçeri kaldıracak. İşlerin en zor olduğu zamanda, aşkın en zor olduğu zamanda ihtiyatlı tavırların aracılığıyla başarıya yahut sevgiye ulaşacaksın.

20:02 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Nümeroloji bi hayli zorlu bir alandır. Bir rakamdan hareketle işe yarar bir anlam çıkarmak güçtür. Lakin doğru hesaplamaları yaparak ve diğer koşulları bir araya getirerek 20.02 anlamı ile nümerolojiyi birleştirmek olabilecekdür. Genel olarak depresif ve zincirlenmiş kişiliğiniz nümeroloji alanında da kendini gösteriyor. Beş kereden fazla 20.02’yi kadranda görmüşseniz eğer nümeroloji ile de anlamını sorgulamanız gerekir.

20:02, 2,0,0,2 sayılarından meydana gelir. Sıfır rakamı kuantum yönünden tamamen anlamsızdır. İki tane iki ve toplamlarının dört olması bize iki rakamının anlamının baskın, dört rakamının anlamının ise çekingen olduğunu gösterir.

Kendi simetrini bulmaya başlıyorsun

İki, simetri demektir. İki tane iki rakamının olması, çoktan simetrini bulmaya başladığını ifade ediyor. Hem aşk yaşamında, hem kariyerinde hem de para durumunda iyileşmelerin başladığı muhakkak. Hala istediğin veya seni refaha kavuşturacak düzeyde değil ama başlangıcı evren aracılığıyla yapılmış durumda.

Senin yapman gereken şey ise Tılsımların Kraliçesinde anlatılanları uygulamak ve evrenin yaptığı başlangıcı sonuca ulaştırmak. Er veya geç evrenin planı işlemeye ekranlara gelecek ve görünen o ki sen de bundan tatmin kalacaksın.

Dört elle sarılman gereken bir dönem!

Her ne kadar çekinik olsa da nümeroloji bölümünde dört rakamı da senin için evrenin yolladığı mesajlardan birisi. Bu, diğer tüm anlattıklarımızı tamamlayan fakat geride kalmış, göz önünde olmayan bir durumu ifade ediyor. Bu durum tam anlamıyla azim eksikliği. Evet, azmin kısmen eksik. Daha önce deneyip başaramaman, bu sefer evrenin senin için planları olumlu olmasına rağmen seni başarmaktan vazgeçiriyor. Yapman gereken şey kolay bir şekilde, dört elle sarıl ve çabala.

20.02 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Kariyerin de yaşamındaki diğer bir çok öğe gibi, sıkışık durumda. Çok iyi bir konumda dahi olabilirsin fakat bu sıkıştığın, canını sıkan durumlar olduğu gerçeğini gizleyemiyor. Kariyerinde maksimum doygunluğa eriştiğini, daha fazla ilerlemeyeceğini düşünüyorsun. Bu, bi hayli yanlış bir düşünce. Hayat insana bir çok kapı açar, evrenden gelen mesajlar yardımıyla. Kadranda sürekli olarak 20.02’yi görüyor olmanın, şu an burayı yani 20.02 saat anlamı konusunu okuyor olmanın sebebi de evrenin seni, çizdiği yola yönlendirme çabasından başka bir şey değil.

Kariyerin, hiç olmadığı noktalara çıkmakta oldukça önemli potansiyel sergiliyor. Kariyerinin yükselecek olmasının sebebi, bireylerin ve işyerindeki durumun sana ciddi biçimde ihtiyaç duyacak olması. Bu tam anlamıyla “X olmazsa, işimiz ilerlemez” gibi bir durumu ifade ediyor. Buradaki X, sensin. Yani sen olmazsan çalıştığın firmada işler baş aşağı düşmeye ekranlara gelecek yakın bir zamanda. Karar vermen gereke nokta ise tam anlamıyla şu: Şirkette kalıp onlarla birlikte yükselmek mi istiyorsun yoksa kendini geriye çekip onlarla birlikte batmak mı?

Sorumluluk almaktan çekinme!

Sorumluluk almaktan kaçınan bir insan olmadığın açık. Lakin arada bir maddi durumunu göz önünde bulundurarak finansal risklerden kaçınmak maksadıyla sorumluluk almaktan da kaçıyorsun. Bu anlaşılabilir bir durum olsa da konu kariyer olduğunda korkaklık pek iyi sonuçlar vermez. Kariyerinde yükselmenin anahtarlarından birisi de sorumluluk alma kapasiteni artırmana bağlı.

Sorumluluk alan insanlar, sorumluluk aldıkları konunun sonuçlarıyla değerlendirilirler. Bir karar alırsanız, kararlarınızın arkasında durmanız beklenir. Sonuçlardan da mesul olmanızı beklemeleri en doğal haklarıdır. İşte tam bu noktada kuantum devreye giriyor. Birçok nokta gösteriyor ki sorumluluk almalısın. Sorumluluk aldığında, sorumluluk aldığın konunun sonuçları senin kariyerini arşa çıkaracak kadar iyi olacak. Bugün orta düzeyli bir pozisyonda çalışıyorsan sorumluluk almaya başladıktan sonra en üst kademeye kadar tırmanacaksın.

Bazı insanlara karşı dikkatli olmalısın

Kariyerinde yükselirken, sorumluluk alırken tabi ki herkes seni desteklemeyecek. İşyerinde seni gözüne kestirmiş, başarısız olmandan mutlu olan birisinin olduğu muhakkak. Öyle olmasaydı ters simetrik saatleri değil de ayna saatleri görüyor olurdun. Özellikle onun duygularının sana karşı olumsuz manada yoğunlaştığı saatlerde evren sana kadrana bakman gerektiği mesajını gönderiyor.

İşte bu insan, başarısız olup kariyerinin tam tersi bir yöne ilerlemesi için elinden geleni yapacak. Yalan ve hatta belgelerde sahtecilik yapmak dahil… Buna benzer durumları atlatman her zaman kolay olmayacak ama senin kişiliğin bi hayli yol gösterecek. En azından bir yıl boyunca en ufak bir açık vermemek için çabalamalı, en ufak detaveyahi dikkat ederek bu kötü kalpli insanın çabalarını boşa çıkarmalısın.

20:02 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Para her zaman için çetrefilli bir konu olmuştur. Özellikle Türkiye’de yaşıyorsanız ve paranızı Türk Lirası olarak kazanıyorsanız. Evren paradan anlamaz. Paraveyair mesajlar göndermez. Evren, kuantum dünyayı tercih ederek isteklerinizi anlar ve ona yönelik mesajlar gönderir. Eğer siz paraya ihtiyaç duyuyorsanız ve bu isteğinizde çıkarcılık, aç gözlülük yapmıyorsanız evren size parayı nasıl kazanacağınıza; tam tersi bir durumda ise nasıl kaybedeceğinize yönelik mesajlar gönderir. 20 02 saat anlamı da bu mesajları yorumlamak için iyi bir fırsat sunuyor.

Bu zamanlarda paraya içten biçimde ihtiyaç duyduğunu söyleyebilirim. Müreffeh bir insan olmanın yolu da paradan geçmiyor mu zaten? Fiyatını düşünmeden bir şeyleri satın almak istiyorsun. Bir yerde parasını düşünmeden yemek; bir başka yerde ise parasını düşünmeden içmek istiyorsun. Lüks bir yerde bulunmak, güzel kıyafetler giymek…

Arzuların her ne kadar sınırı olmasa da sürekli olarak olarak kadranda 20:02’yi görüyorsan, arzularına bir miktarda olsa kavuşacağını söylemek olabilecek. Lakin önceden de dile getirdiğim gibi bunu yapmak için kariyerinde yükselmeye odaklanmalı; aşk yaşamındaki problemleri çözerek partnerini engel olmaktan kaldırmalısın.

Bir yıl içinde maddi problemlerin büyük miktarda çözülecek!

Bunun nasıl çözüleceği evren ile senin aranda. Birinden miras kalabilir, yılbaşında istemeyerek aldığın bilete para çıkabilir. İşinde büyük bir satış yapabileceğin gibi maaşına kallavi bir zam da gelebilir. Lakin tüm bunların gerçekleşebilmesi için bir – iki aylık bir olgunlaşma süresi gerekiyor. Olgunlaşma tamamlandıktan yani meyve dalında olduktan sonra tek yapman gereken şey elinle uzanıp almak olacak.

Maddi problemlerinin çözülmesi, kariyerini geri plana atacağın manasına gelmiyor. Görünen o ki poblemlerinı çözdükten sonra kariyerinde yükselmek için daha fazla adım atman gerekecek. Maddi problemlerini çözmüş olman sana bir avantaj sunacak o da gerektiğinde işyerine rest çekebilme kapasitendeki artış. İşte bu, sorumluluk alma yetini de geliştiren enteresan bir durumu görülmektediracak.

Üstlerinle ilişkini güçlendirmen gerekiyor

20:02 saat anlamı, enteresan bazı mesajlar taşır. Günün en güzel saatleri civarından biri olma özelliğini taşır akşam sekiz. Günün tüm yorgunluğunu hissederken bunun yanı sıra dinlenecek olmanın rahatlaması da üzerimizdedir. Yani ikilemler içinde boğuşurken buluruz kendimizi. Bu ikilem hali kötü olarak algılanmamalı. İşte ikilemlerden birisi de işyerimizdeki üstlerle olan ilişkimizle alakalıdır.

Özellikle maddi problemlerimizin çözülmesinden sonra, para problem olmaktan çıktığında, daha fazla kazanabilmek için üstlerimizle olan ilişkimizin iyi olması gerekiyor. Bu karşılıklı bir çıkar süreci. Yani onlar kazanmak için size, siz kazanmak için onlara ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu nedenten ötürü gereksiz restler çekmek yerine uyumlu bir pozisyona getirin kendinizi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu