Başvurular

Genç kültür kart başvurusu 2022

Genç kültür kart başvurusu, başvurular bölümünde sizler için Konya Büyükşehir Belediyesinin yaptığı pandemi boyunca gençlerin sosyal yaşamdan uzak durmaması için ve gençlerin kendi aralarında sosyal yaşama yönelik adapte olmalarını hızlandırma maksadıyla Konya Genç Kültür Kart projesi hakkında bilgi verelim istedik. Genç kültür kart başvurusu nasıl yapılır?, Genç kültür kart başvuru şartları nelerdir? gibi soruların cevapları..

Başlıklar

Konya Genç Kültür Kart Nedir?

Genç kültür kart başvurusu, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya Turizm Tanıtım ve Eğitim Vakfı (KOTEV) arasında imzalanan protokol içerisinde meydana gelen öğrenciler için düzenlenmiş bir sosyal sorumluluk projesidir. Konya’da ikamet eden veya eğitim maksadıyla Konya’da yer alan Üniversite Öğrencilerinin sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif faaliyetlere katılımı ve ilgiyi arttırmak amacıyla hazırlanan bir sosyalleşme programıdır.

Genç Kültür Kart Başvurusu

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Konya Turizm Tanıtım ve Eğitim Vakfı (KOTEV) arasında imzalanan protokol çerçevesinde; kart başvurusu kabul olan gençler, düzenlenen sosyal sorumluluk projelerine katılarak puanlar toplayacak ve bu puanları konser, tiyatro, spor, eğitim gibi harcamalarında kullanabileceklerdir.

Genç kültür kart başvuru formu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu