Başvurular

Karatay Belediyesi Ramazan Heybesi Başvuru Formu 2022

Karatay Belediyesi Ramazan Heybesi Başvuru Formu 2022, Konya Karatay Belediyesi tarafından Mübarek Ramazan Ayı için Ramazan Heybesi adı altında yardım yapılacağını açıkladı. Karatay Belediyesi Ramazan Heybesi Başvurusu nasıl yapılır? Konya Karatay Belediyesi Ramazan Heybesi almak için nereye gidilir? Karatay Belediyesi Ramazan Heybesi Başvuru Formu ile yardım paketi için başvuru yapabilirsiniz.

Başlıklar

Karatay Belediyesi Ramazan Heybesi Başvurusu

Karatay Belediyesi Ramazan Heybe başvurusu, Ramazan ayında 20 bin Karataylı çocuğa “Ramazan Heybesi” hediyesi dağıtacak. Eğlendirici, bilgilendirici, öğretici içeriklerinin yanında daha birçok sürprizin bulunduğu bu özel hediyeler için kayıtlar alınmaya başlandı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Bütün manevi havasıyla kalplerimizi saracak olan bu mübarek Ramazan ayının en güzel hediyesi olan çocuklarımızın bu sevincine ortak oluyoruz” dedi.

Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yıl da çocukların Ramazan heyecanı ve coşkusunu yaşamasını isteyen Karatay Belediyesi, çocuklar için özel bir sürpriz hazırladı.

Ramazan Heybeleriniz Hazır” projesi kapsamında Karatay Belediyesi, ramazan.karatay.bel.tr adresine kayıt yaptıran 2012, 2013, 2014, 2015 ve 2016 yılı doğumlu 20 bin Karataylı çocuğa “Ramazan Heybesi” hediye edecek.

Hazırlanan “Ramazan Heybesi”nin içerisinde; Ramazan Günlüğü, Ramazan süsü, Ramazan Fitresi Çocuk Kumbarası, bileklik ve iftariyelik gibi eğlendirici, bilgilendirici, öğretici daha birçok sürpriz hediyeler bulunuyor.

Karatay Belediyesi Ramazan Heybe Başvurusu Nasıl Yapılır?

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan ayında çocukları hem mutlu etmeyi hem de onları bu özel ayın heyecanına ortak etmeyi amaçladıklarının altını çizdi.

Ramazan ayının Konya’da bir başka yaşandığını aktaran Başkan Hasan Kılca; “Ramazan ayının inancımızda ve medeniyetimizdeki yeri apayrıdır. Bu mübarek ay öncesinde Konyamız, tüm mahalle ve sokaklarıyla bu özel aya hazırlanıyor. İftar ve sahur sofraları, teravih namazı, Kadir Gecesi gibi daha pek çok güzelliğiyle bu mübarek ay, hepimiz için büyük bir coşku ve heyecanla yaşanıyor.

Karatay Belediyesi olarak bizler de bu eşsiz değerler ve geleneklerimizi çocuklarımıza da aktarmak amacıyla geçtiğimiz yıl başlattığımız Ramazan Heybesi projesini bu Ramazan’da da sürdürüyoruz. Ailelerimizin ve çocuklarımızın Ramazan sevincine, heyecanına ortak olmak için hazırladığımız eğlence ve sürpriz dolu Ramazan Heybelerimizi hazırladık. Konyalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam alemine birlik ve beraberlik içerisinde, bu güzelliği doya doya yaşayacağımız ve bayramlaşma sevinciyle tamamlayacağımız bir Ramazan ayı diliyorum” dedi.

Karatay Belediyesi Ramazan Heybesi Başvuru Formu için Tıklayın.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu