Başvurular

Starwood iş başvurusu ve iş ilanları 2022

Starwood iş başvurusu, iş başvuru kategorimizde siz değerli okurlarımız için Starwood şirketinde çalışmak isteyenler için Starwood iş başvurusu ve iş ilanları hakkında bir yazı hazırlamak istedik. Starwood iş başvurusu nasıl yapılır?, Starwood iş başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?, gibi sorularınıza cevap vermeden önce dilerseniz Starwood firması hakkında kısa bir bilgi verelim..

Başlıklar

Starwood İş Başvurusu

Starwood iş başvurusu, 4 nesil boyunca orman ürünleri sektöründe çalışma sağlayan Yıldız Ailesi’nin şirketlerinden biri olan Starwood, her geçen sene gelişerek büyüme gösteren ve üretim kapasitesi gibi yeni yatırımlarıyla Türkiye’nin en büyük sanayi şirketleri içinde bulunmaktadır.

Starwood Hakkında Bilgi

Türkiye’de tek çatı altında en yüksek oranda levha üretimi gerçekleştiren firma, 3 adet yonga levha üretim hattında günde 4.000 m³ yonga levha, 2 adet MDF üretim hattında günde 2.000 m³ MDF üretimi de gerçekleştirmektedir. Özellikle 1,5 mm’den 8 mm’ye kadar ince MDF üretiminde uzmanlaşmıştır. İnegöl’de 350.000 m² kapalı alan olmak üzere toplam 700.000 m² üretim yapan Starwood, 12 adet melamin presi ve Gürcistan’daki tesisinde var olan melamin presi ile 183 cm ve 210 cm enlerinde olmak üzere 50.000 levha/gün üretim kapasitesine sahiptir.

Starwood İş İlanları

5 adet emprenye hattı ile 600.000 m²/gün hem kendi üretimin ihtiyacını karşılamakta hem de fason hizmet vermekte olan Starwoood kağıt emprenyelemede, yonga levha ve MDF üretiminde kullandığı reçine ve tutkalı da kendi tesislerinde üretmektedir. 450.000 m²/gün kapasiteye sahip baskı-boya üretim hattıyla kalınlıkları 1.5mm den 22 mm ye kadar olan levhalar 35 farklı desen ve renkte boyanabilmektedir. Ayrıca müşteriye özel her türlü rengin boya baskısı yapılabilmektedir.

Doğa dostu yapısı ve temiz hava kalitesi bilinciyle tüm üretim hatlarında pres gazları için emiş sistemlerine, yonga levha tesisleri için elektrostatik filtre / toz seperatörlerine sahip olan Starwood yaşadığı çevreye saygılı üretim gerçekleştirmektedir. E1 kalitesinde, kanserojen madde içermeyen Starwood ürünlerinin tümü ulusal ve uluslararası kalite standartları ile ilgili sertifikalara sahiptir.

Starwood iş başvurusu formu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu