Başvurular

Vestel İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Vestel İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Vestel İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Vestel İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Vestel İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Vestel İş Başvuru Formu, 1984 senesinde kurulan Vestel Şirketler Grubu, faaliyetlerini 1994 senesinden bu yana Zorlu Grubu altında yürütmektedir. Elektronik, beyaz eşya, dijital ürünler ve bilgi teknolojileri, savunma sanayii alanlarında faaliyet gösteren Vestel Şirketler Grubu’nun, 18’i yurt dışında olmak üzere toplam 28 şirketi bulunmaktadır.

Vestel, dünya standartlarındaki üretim anlayışı, geniş vizyonu ve yenilikçi, kaliteli ürünleri ile yalnızca ülkemizde değil; küresel piyasalarda da pazarı yönlendiren kuvvetli bir şirkettir. Dünyada teknoloji ihracı alanında Türkiye’nin simgesi ve gururu olmuştur. Vestel, teknoloji ve tasarım geliştirme yetkinliğine dayalı çeşitlendirilmiş ürün gamıyla 157 ülkeye gerçekleştirdiği ihracat ile elektronik sektöründe 22 senedir ülkemizin ihracat şampiyonu olmaktadır.

Vestel, 19 bin kişilik istihdamı, teknoloji geliştirme yetkinliği ve ihracattan aldığı pay ile Türkiye ekonomisi için mühim bir gücü temsil etmektedir. Avrupa televizyon pazarının ilk 2, beyaz eşya pazarının ilk 5 üreticisinden birisi olan Vestel; Türkiye’de televizyon pazarında önder, beyaz eşya pazarında ise ilk üç üreticiden biridir. Vestel, Avrupa’nın en modern ve en güncel teknolojiyi kullanan üreticileri içinde üst sıralarda bulunmaktadır. Tüm üretimini Manisa’da bulunan, 1.3 milyon metrekareden geniş bir alanda konumlandırılmış Vestel City yerleşkesinde gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda Vestel City, “Avrupa’nın tek lokasyonda üretim yapan en büyük endüstri komplekslerinden biri” olarak bulunmaktadır. Vestel, National Geographic Mega Fabrikalar belgesel serisinde bulunan dünyanın ilk elektronik ve beyaz eşya şifrketi, Türkiye’nin ise tek markasıdır.

Şu an bünyesinde 15,371 personel barındırmakta dır. Bu rakam her geçen gün git gide artan talepler den ötürü sürekli olarak artmaktadır.

Açık Pozisyonlar:

Manisa ve İzmir Bölgesi İçin Vasıfsız Personel İçin Müracaatların Şahsen Yapılması Gerekiyor .

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Merkez Servis Klima / Beyaz Eşya Teknisyeni İstanbul Ümraniye Başvur
Android geliştiricisi İstanbul Avr Başvur
Front-End geliştirici İstanbul Avr Başvur
Php geliştirici İstanbul Avr Başvur
Perakende Operasyonlar Uzmanı İstanbul Avr Başvur
Perakende Operasyon Elemanı (Engelli) İstanbul Avr Başvur
Teknik Ürün Sorumlusu Manisa Merkez Başvur
Tasarım mühendisi İzmir / Manisa Başvur
Mekanik Tasarım Mühendisi Manisa Merkez Başvur
Mekanik Uygulama Mühendisi Manisa Başvur
Ar-Ge Laboratuvar Mühendisi Manisa Merkez Başvur
Otomotiv Program Yöneticisi Manisa Merkez Başvur
Doktora Dereceli Araştırma Görevlisi Manisa Merkez Başvur
Üretim mühendisi İzmir / Manisa Başvur
Depo Görevlisi  İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya) Zorlu avm Başvur
Perakende Pazarlama Uzmanı İstanbul(Avr.) Başvur

Üstteki Linklerden Başvuru Yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu